MediaSource Extension: video is seeking +1 frame forward without any reason

By design Issue #10370534

Details

Author
Marcus K.
Created
Jan 2, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
38.14393
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

h1 Description

On loading partial video data into MSE, video element is seeking +1 frame (0.04s) forward in Edge without any reason. Firefox and Chrome are working fine.

h1 Steps to reproduce

h1 Attachments

  • example code attached

Copied from Description when changed from Task to Bug

Copied from Repro Steps when changed from Bug to Task

h1 Description

On loading partial video data into MSE, video element is seeking +1 frame (0.04s) forward in Edge without any reason. Firefox and Chrome are working fine.

h1 Steps to reproduce

h1 Attachments

  • example code attached

Attachments

1 attachment

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Brad E.”

    Changed Assigned To to “Venkat K.”

    Changed Assigned To from “Venkat K.” to “Jerry S.”

    Changed Assigned To from “Jerry S.” to “Nishant N.”

    Changed Assigned To from “Nishant N.” to “Shawn P.”

    Changed Assigned To from “Shawn P.” to “Gurpreet V.”

    Changed Status to “Not reproducible”

    Changed Assigned To to “Gurpreet V.”

    Changed Status from “Not reproducible”

    Changed Assigned To from “Gurpreet V.” to “Angelo L.”

    Changed Steps to Reproduce

    Changed Assigned To from “Angelo L.” to “Rafael V.”

    Changed Status to “Confirmed”

    Changed Status from “Confirmed”

    Changed Status to “Confirmed”

    Changed Assigned To from “Rafael V.” to “Yasser K.”

    Changed Status from “Confirmed” to “Won’t fix”

  • There is a race condition in the media pipeline where seeking
    while paused may end up returning either the beginning of the frame (t=5s) or
    the end of the frame (t=5.04s), depending on when the time is queried. This behavior is expected.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status from “Won’t fix” to “By design”

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in