Fails to process embedded XSLT (in XML document)

Confirmed Issue #105551 • Assigned to Eugene V.

Details

Created
Apr 27, 2014
Privacy
This issue is public.
Found in build #
0.0010
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Repro page: http://stamm-wilbrandt.de/en/xsl-list/devshedALL.xml

Should render “Success” on the page.

Actual: blank page.
Chrome: PASS
Firefox: PASS

URL = N/A

URL:
Always Happens

REPRO STEPS:
Output is not rendered correctly as in other browsers such as Firefox

EXPECTED RESULTS:
XML document is displayed as plain text string unformatted

ACTUAL RESULTS:

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “IPBS P.”

      Changed Status to “Site Outreach”

      Changed Assigned To from “IPBS P.” to “Eugene V.”

      Changed Status from “Site Outreach” to “Won’t fix”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Title from “IE 10, XML and embed XSLT” to “Fails to process embedded XSLT (in XML document)”

      Changed Assigned To to “Eugene V.”

      Changed Status from “Won’t fix”

      Changed Assigned To to “Christian F.”

      Changed Assigned To from “Christian F.” to “Thomas M.”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Assigned To from “Thomas M.” to “Travis L.”

      Changed Assigned To from “Travis L.” to “Thomas M.”

      Changed Assigned To from “Thomas M.” to “Eugene V.”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in