watchmegrow - classroom video not working

Site Outreach Issue #10641821 • Assigned to Kelly Y.

Details

Created
Jan 24, 2017
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

  1. Navigate to https://watchmegrow.com/demo

 

Issue
Video doesn’t load

 

Edge

Video plays with Click-to-Run disabled.

Show “Error Loading player: No playable sources found” if Click-to-Run enabled.

Chrome
Canary

Video plays with Prefer HTML over Flash
 flag set to disabled (needed to right-click to run Flash plugins).

Show “Error Loading player: No playable sources found” if Prefer HTML over Flash
 flag set to enabled.

.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Ujesh N.”

      Changed Assigned To to “Venkat K.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Assigned To from “Venkat K.” to “Nishant N.”

      Changed Assigned To to “Sermet I.”

      Changed Assigned To from “Sermet I.” to “Alexander W.”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Assigned To from “Alexander W.” to “Matthew C.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Assigned To from “Matthew C.” to “Colleen W.”

      Changed Assigned To from “Colleen W.” to “Kelly Y.”

      Changed Status from “Confirmed” to “Site Outreach”

      Changed Steps to Reproduce

    • The Edge team has investigated and it appears the issue is related to utilization of an older version of JWPlayer.  This issue also reproduces in Firefox version 51.0.1 and Chrome Canary if “Prefer HTML over Flash” is enabled.  Recommendation is for the site to update the JWPlayer. 

       

      Outreach has been sent to the site.  They are working on switching to HTML5.

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in