SVG image is displayed incorrectly when embedded into HTML page (works fine when linked)

Fixed Issue #106562

Details

Created
Apr 27, 2014
Privacy
This issue is public.
Found in build #
0.0011
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

URL =

URL:

Repro Steps:

  1. Load http://drifted.in/other/planisphere_printDefault_buggy.html
    – Looks correct in FF\Chrome not IE
  1. load http://drifted.in/other/planisphere_printDefault_correct_01.html
    – Looks correct in IE\FF\Chrome

Expected Results:

When SVG image is Base64 embedded into the HTML page, it should appear as if it was linked. It works fine in other major browsers.

Actual Results:

IE does not render the SVG image correctly

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Kevin B.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Status from “Confirmed” to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “In code review”

      Changed Status from “In code review” to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “In code review”

      Changed Status from “In code review” to “In progress”

      Changed Assigned To from “Kevin B.” to “IPBS P.”

      Changed Status from “In progress” to “Fixed”

      Changed Assigned To from “IPBS P.” to “Rossen A.”

      Changed Steps to Reproduce

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in