IE10 not correctly underlining a split-line xlink in svg

Fixed, not yet flighted Issue #107563

Details

Created
Apr 27, 2014
Privacy
This issue is public.
Found in build #
0.0010
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

URL = http://w8-corey/bugs/xlink/

URL:
Always Happens

REPRO STEPS:

underlining of the entire (both lines) link, and under the characters of
the link, not to the right of the link

EXPECTED RESULTS:

see bug report above, ie, a small piece of underlining occurs to the right
of the first line of the link

ACTUAL RESULTS:

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Josh P.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Assigned To from “Josh P.” to “Shuo D.”

      Changed Assigned To from “Shuo D.” to “Aparna P.”

      Changed Status from “Confirmed” to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “In code review”

      Changed Status from “In code review” to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “In code review”

      Changed Assigned To from “Aparna P.” to “IPBS P.”

      Changed Status from “In code review” to “Fixed”

      Changed Assigned To from “IPBS P.” to “Rossen A.”

      Changed Status from “Fixed” to “Fixed, not yet flighted”

      Changed Steps to Reproduce

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in