Edge 15025 is 'having a problem loading' loading our webpages

Fixed Issue #10817410

Details

Author
Michael B.
Created
Feb 6, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
15.15025
Reports
Reported by 2 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

We have several web applications that make heavy use of JavaScript (http://live.yworks.com/yfiles-for-html/2.0/). Edge 15020 has several Problems with this pages that result in the message ‘This page is having a problem loading’ all other Browsers including the latest release Edge work fine.

  1. Page shows the error message on loading without any user interaction, e.g here http://live.yworks.com/yfiles-for-html/2.0/view/graphviewer/

  2. Page loads but crashes on user interaction, e.g. here: http://live.yworks.com/yfiles-for-html/2.0/01-tutorial-getting-started/06-basic-interaction/ To trigger the problem, click one of the orange nodes, e.g. ‘n1’

  3. Page loads but crashes then opening the developer tools. This happens with the internal non-obfuscated version of the demo linked in issue 2. Unfortunately, I don’t have a online demo that allows you to reproduce this problem, yet.

All this demos work fine in other major browsers, and IE 9-11.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Brad E.”

    • Seems to be fixed in build 15046. Maybe this was related to https://github.com/Microsoft/ChakraCore/issues/2499

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To from “Brad E.” to “James M.”

      Changed Status to “Fixed”

    • Hello,

      Thank you for sharing your problem and solution. Please reopen this case if you have new information about this specific issue for us to investigate.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in