Video does not play on live.twit.tv

Fixed Issue #11126482

Details

Author
The W.
Created
Mar 1, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
15.15046
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

  1. Navigate to live.twit.tv using Edge
  2. Observe video does not start playing

Issue reported via Twitter: https://twitter.com/leonzandman/status/837020233315586050

Attachments

1 attachment

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Steven K.”

  • Thank you for your post.  I went to live.twit.tv and noticed that there was a long delay before I heard audio and another delay before I saw the video.  I also noticed after doing a cache-less reload (Ctrl-F5) that the video will play sooner if the video area is clicked.
    I also reloaded the page again with the Edge browser debugger (F12) opened to the ‘Network’ tab and saw that the streaming data was delayed as well from the server.
    Please try the site again and let me know if the issue persists.
    Also, please send any additional information you might have as the feedback is appreciated.
    All the best,
    The MS Edge Team

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Fixed”

  • Hi The Web Just Works,

    I hope your issue using twit.tv has been resolved.  
    Since we haven’t heard back from you, we will be marking this as resolved.

    If you are still having this issue in a current release of Edge please let us know as soon as possible.  

    Thanks again for the taking the time to help,

    The MS Edge Team

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in