getExtensionActions does not correctly return browserAction badgeText

Fixed, not yet flighted Issue #11142127

Details

Created
Mar 2, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in build #
15.15044
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Open a WebDriver session with uBlock (or any ad blocking extension) installed
Navigate to www.theverge.com and verify by observation that the browserAction is displaying a number beside it
Execute the getExtensionActions command by POSTing to /session/<sessionId>/<extensionId>/actions

Expected

The number being displayed alongside the badge is present in the badgeText field returned by the command

Actual

The number being displayed is not present in the badgeText field (see below)

 

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Anshul K.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Title from “getExtensionActions does not correctly return browserAction badgeText” to “WebDriver getExtensionActions does not correctly return browserAction badgeText”

      Changed Title from “WebDriver getExtensionActions does not correctly return browserAction badgeText” to “getExtensionActions does not correctly return browserAction badgeText”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Status from “Confirmed” to “In code review”

      Changed Assigned To from “Anshul K.” to “Scott L.”

      Changed Status from “In code review” to “Fixed”

      Changed Status from “Fixed” to “Fixed, not yet flighted”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in