epson.it : Search, login functionality is not working properly and page is not rendering properly

Site Outreach Issue #11226593

Details

Created
Mar 10, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in build #
15.15051
Reports
Reported by 9 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Repro Steps:

  1. Navigate to URL: https://www.epson.it/#search
  2. Click on search or login on top of the page.
  3. Observe that Search, login functionality is not working properly and page is not rendering properly.

Actual:

 Search, login functionality is not working properly and page is not rendering properly.

Expected Result:

 Search, login functionality should work properly and page should render properly.

 

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “ecoengie”

      Changed Status to “Site Outreach”

      Changed Assigned To from “ecoengie” to “Patrick K.”

      Changed Assigned To from “Patrick K.” to “Kelly Y.”

    • Edge team has investigated and it is recommended that the site update to the latest version of Modernizr (Version 3.4.0). 

      Outreach is being sent to Epson.it to let them know. 

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To from “Kelly Y.” to “Web P.”

    • Resolving bug as the Edge team has contacted the site.  This is a 3rd party issue and next steps is for epson.it to update the version of Modernizr they are using.

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in