HTML5 - SVG - stroke CSS class does not get applied after Creator Update

Duplicate Issue #12101388 • See Issue #5579311

Details

Author
Neena N.
Created
May 23, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Duplicates
See progress on Bug #5579311
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Repro: https://jsfiddle.net/59rw3p1b/9/

The CSS override styles for the “stroke” color for svg is not getting applied.

#backButton [stroke] {
stroke: #009530 !important;
}

There is a workaround for the same if we override as below, the class gets applied:

#backButton line {
stroke: #009530 !important;
}

Attachments

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “James M.”

  • Hello,

    Thank you for providing this information about the issue. Please provide a reduced code sample or post the sample on a code sharing site like https://jsfiddle.net/ or https://codepen.io/pen so we can isolate the problem.

    Best Wishes,
    The MS Edge Team

  • Please find the fiddle for the same:

    https://jsfiddle.net/mq7snx2c/

    Running this in Anniversary Update and Creator Update Edge browsers will show the difference.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Steps to Reproduce

    Changed Assigned To from “James M.” to “Ian P.”

    Changed Status to “Confirmed”

    Changed Status from “Confirmed” to “Duplicate”

  • This bug has marked as duplicate. Please follow the parent issue to get new updates.

  • Changed Status from “Duplicate”

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Steven K.”

    Changed Steps to Reproduce

    Changed Assigned To to “Bogdan B.”

    Changed Status to “Duplicate”

  • This issue is tracked as duplicate of another issue. Please do not reopen it.

  • This bug has marked as duplicate. Please follow the parent issue to get new updates.

  • Changed Status from “Duplicate”

  • Please provide the exact link of "duplicate". The parent link “https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/11385166/” is broken.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Duplicate”

  • Hello,

    Thank you for providing information about this issue. We confirmed the problem, and will implement a solution on a later build of Edge. We are resolving this issue as a duplicate of an existing bug report, case #5579311. We look forward to additional feedback you may have on how we can improve Microsoft Edge.

    Best Wishes,
    The MS Edge Team

  • This bug has marked as duplicate. Please follow the parent issue to get new updates.

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in