Cookies set incorrectly from Debugger

Confirmed Issue #12702666 • Assigned to Leo L.

Details

Author
Avi M.
Created
Jul 10, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
15.15063
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

New repro:

  1. Open Devtools,

  2. Go to a secure page: https://microsoft.com

  3. Goto Debugger --> Cookies --> en-us to add new cookie:   “__Secure-bar” = "foo".

 

  1. Goto network tool, clear clache

  2. Refresh, see cookies

 


  1. Open Devtools,

  2. Go to a secure page: https://microsoft.com

  3. There are two ways to set cookies from Edge Developer tools:

Console: execute: document.cookie="__Secure-foo=bar"
Debugger Tab: Go to cookies, add a new cookie: “__Secure-bar” "foo".

Set a cookie using both the methods above.

  1. Refresh the page.
  2. Notice that the page sends three cookies instead of the two cookies we set above.
    __Secure-bar:
    __Secure-bar: foo
    __Secure-foo: bar

Result: There is an extra cookie when the cookie is set from Debugger tab.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Steven K.”

      Changed Assigned To to “Mike J.”

      Changed Assigned To to “Leo L.”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Title from “Cookies set incorrectly from devtools.” to “Cookies set incorrectly from Debugger”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Status from “Confirmed”

      Changed Status to “Confirmed”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in