"Copy link" feature not working

Not reproducible Issue #12763287

Details

Author
Arkadiusz F.
Created
Jul 14, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

  1. Go to whatever site e.g. https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/
  2. Right click on whatever link embed e.g. from list of “New on Microsoft Edge Dev”
  3. Click onto “Copy link”
  4. Open new tab and try to paste this link.

For me this feature is really helpful, so I hope that it will be fixed.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • More info to issue:

      • tested on latest “slow ring” build Windows 10 Pro Insider Preview ->10.0.16232
      • on every site this issue happens
    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “James M.”

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. After thorough testing, we are unable to reproduce this problem in Edge 16232. Please try disabling any browser extensions and closing other programs, then restarting Edge to see if this fixes the problem.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    • System File Checker helped me for this feature (some system files were corrupted).
      I will reinstall via PS - maybe it will help me with lags while loading pages.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status to “Not reproducible”

    • Hello,

      Thank you for sharing your problem and solution. Please reopen this case if you have new information about this specific issue for us to investigate.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in