`<ol reversed>` isn't recognized

Issue #12763934

Details

Created
Jul 14, 2017
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 2 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “James M.”

      Changed Assigned To to “Scott L.”

      Changed Assigned To to “Travis L.”

      Changed Status

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. We have confirmed the problem, and are considering a solution for a future build of Edge. We are presently tracking this issue as a duplicate of an existing internal bug report. We look forward to additional feedback you may have on how we can improve Microsoft Edge.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    • I’m doing an exercise that is part of the microsoft professional program front-end web development track [ https://academy.microsoft.com/en-us/tracks/front-end-development ] that involves created an ordered list using tag and then reversing it using the ‘reversed’ attribute, e.g. . . .
      . Its at this point that myself and other students are realizing this tag attribute is not honored by edge but is by the alternative.

      I’m running windows 10 rs5 current insider slow install [ 17713.1002 ]. Seems like we are pretty far out from when this issue was originally reported. Is the plan to fix it in edge release that’s part of the rs5 rtm release coming within the next month or so?

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in