I can't work normal with Googles sites in Windows 10 Home

Not reproducible Issue #12781633

Details

Created
Jul 15, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
15.15063
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

15/07/2017. I can’t work normal with Googles sites in Windows 10 Home. I work excellent one day and after, for 1-3 days is impossible. Any idea? Some advice?

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Greg W.”

      Changed Status to “Confirmed”

    • Hi, can you please provide some specific steps so that we can repro the bug you’re hitting. Thank you.

    • Is very simple. I introduce image, text and link, I save, all is OK. After two secons all is erased!!

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status from “Confirmed” to “Not reproducible”

    • Thanks for filing this bug! Unfortunately, I’m not able to reproduce it on the latest Windows Insider Preview build. The steps I’m trying are as follows; please let me know if there is something else I should try:

      1. Navigate to sites.google.com in Microsoft Edge
      2. Sign in with my Google account
      3. Edit my site
      4. Add an image, a link and some text
      5. Press “Save”
      6. Refresh
      7. I also tried pressing edit again to make sure my edits were saved, and they appeared to be

      If you have additional information to help us reproduce this bug, please feel free to reactivate it and let us know. Thanks!

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in