Pasting into Outlook.com email subject converts non-ANSI characters into question marks

Not reproducible Issue #13189955

Details

Author
Richard S.
Created
Aug 11, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
16.16257
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Steps to repro

Open https://outlook.live.com/mail/#/inbox

Click +New Message

Use emoji picker to insert 🐼 into message body. It doesn’t matter which you pick. 🐼 just happens to be first for me.

Select emoji in message body and press Ctrl+C.

Open Notepad, Word, WordPad or other app of your choice that supports Unicode text and paste to confirm clipboard contents.

Back on Outlook.com, click in subject line where it displays "Add a subject".

Press Ctrl+V or right click and select Paste.

Instead of "🐼", I see "??".

This is on 16257.1. On RS2, this works. This also works in IE11 on RS3.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Steven K.”

      Changed Status to “Not reproducible”

    • I agree. It works with the current https://outlook.live.com/mail/#/inbox/ and RS3 RTM.

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. We are unable to reproduce this problem in Edge. Please test this behavior in our creator build 16299.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in