Some missing audio

By design Issue #13706576

Details

Author
John R.
Created
Sep 12, 2017
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Some of the audio is missing when logging into sauspiel.de and joining a table.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “James M.”

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. After thorough testing, we are unable to reproduce this problem in Edge with the information at hand. The site does not have any sound in IE, so I registered and still do not hear any sound anywhere. Please update this case when you can provide specific repro steps or a webpage I can load to hear sound.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    • You have to play cards. Click spielen and select a table. As the people join the table the audio starts introducing the players. etc. etc.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Venkat K.”

      Changed Title from “No audio” to “No audio”

      Changed Status to “Needs root cause”

      Changed Assigned To from “Venkat K.” to “Jerry S.”

      Changed Assigned To from “Jerry S.” to “Angelo L.”

      Changed Assigned To from “Angelo L.” to “Gurpreet V.”

      Changed Status from “Needs root cause” to “Confirmed”

      Changed Status from “Confirmed” to “Needs root cause”

      Changed Assigned To to “Scott L.”

      Changed Assigned To to “Arvind M.”

      Changed Assigned To to “Jason M.”

      Changed Status from “Needs root cause” to “Not reproducible”

    • Hello - I’m currently not able to reproduce the issue using Edge on Windows 10 April 2018 Update.  After selecting a table, I was able to hear the audio.  Please feel free to reactivate if you are still experiencing an issue and we can investigate further.  Thanks! 

    • Well, at last there is some sound. But if you listen carefully you will notice that all the sentences are cut short. Of course you will have to speck German to hear that. But it’s a good start after 2 years of waiting. Maybe it will only take another year for you to get Edge working properly? Regards Richard

    • Changed Status from “Not reproducible” to “Site Outreach”

    • Well, at last there is some sound. But if you listen carefully you will notice that all the sentences are cut short. Of course you will have to speak German to hear that. But it’s a good start after 2 years of waiting. Maybe it will only take another year for you to get Edge working properly? Regards Richard

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Gurpreet V.”

      Changed Status from “Site Outreach” to “Needs root cause”

      Changed Assigned To to “Stephen E.”

      Changed Assigned To from “Stephen E.” to “Rafael V.”

      Changed Status from “Needs root cause” to “Confirmed”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Title from “No audio” to “Some missing audio”

      Changed Status from “Confirmed” to “By design”

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. The choppiness does not happen when setting the UserAgent string to Chrome. This means that the site owner is running different code paths per browser. The website owner should have Edge run the site as they do with Chrome and the stuttering audio should be fixed.

      Best Wishes,

      The MS Edge Team

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in