Skin tone variation selectors do not display correctly

Confirmed Issue #13922437 • Assigned to Sergey M.


Richard S.
Sep 25, 2017
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

The stand alone skin tone variation selectors display as boxes instead as color patches. These are

    🏻  🏼  🏽  🏾  🏿

In TXT pages, all are empty boxes. In HTML, the first is correct and the rest boxes. In this textedit control while composing this, all are boxes. I don’t know how it will look here when I submit this.

Chrome 61 on 16296 displays these correctly.


0 attachments

    Comments and activity

    • The characters were converted to HTML in a CODE element which prevents them from being rendered correctly. I’ll try again.

          🏻  🏼  🏽  🏾  🏿
    • This worked. This issue page is rendered incorrectly in Edge on 16296 but is correctly rendered in Chrome 61 on 16296.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “James M.”

      Changed Assigned To to “”

    • The characters are displaying as HTML entities again. Let me try one more time to see what happens.

          🏻  🏼  🏽  🏾  🏿
    • The skin tone selectors are displaying as characters, albeit placeholder boxes, in the comment from a moment ago. On another PC I refreshed this page and I see the characters instead of entity encoding there too.

    • Adding a comment afterwards in Edge doesn’t corrupt the earlier comment. I wonder if the process used by James M or OSG V to update the bug is corrupting the comment.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “”

      Changed Assigned To from “” to “Sergey M.”

      Changed Status to “Confirmed”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in