In Edge 42.17134.1.0, two same GET requests are sent

Issue #18956337 • Assigned to Travis L.

Details

Author
guang x.
Created
Sep 11, 2018
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Reports
Reported by 4 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

When open a new tab, in other browers(eg Firefox, Chrome), there are only one GET request and the tab can open well, but in Edge 42.17134.1.0, there are two same GET requests and the tab will be failed to open.

At first, I thought the cause is described in https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/18745337/. I used Fiddler to capture package
and found the cause is the two same GET request.

Attachments

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Travis L.”

  • I should add that, in the MS Edge 38.14393.2068.0, there is only one GET request and the tab can open well.

  • Travis L, you were assigned this issue on September 13, 2018. It has been 2 months without an update from you. Please review, research and respond.

  • In Version: 41.16299 the error did not occure!
    In Version: 42.17134.0 the error is now occuring!

  • Travis L,
    Now a second person has issue. PLEASE PLEASE review and respond

  • Any Update???

  • I can also confirm the same issue in Edge 42.17134.1.0 on Windows 10 Enterprise (v1803, build 17134.829) See attached “edge-double-request.png”

  • Same issue here! I am using Edge 42.17134.1.0, Windows 10 Enterprise v1803, build 17134.984).
    When I click on any hyperlink, with DevTools window opened, I can see the request made twice!
    Any Update??

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in