Upon upgrade to windows 10 1903 webdriver being ran by robot framework extended selenium library is not working

Not reproducible Issue #23524225

Details

Author
Dennis S.
Created
Sep 22, 2019
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

After windows10 upgrade and use of Edge webdriver 1903 is not working with robot framework.

  1. Test being ran is under robot framework 3.0.4
  2. Extendedselenium2library 0.9.2
  3. Edge browser 1903.
  4. Error being shown.
    <kw name="Open Browser and navigate to WebClient">
    <kw name="Open browser and navigate to URL" library="Selenium2 Automation Library 1.1.0">
    <arguments>
    <arg>${BASE_URL}</arg>
    <arg>${browser_under_test}</arg>
    <arg>${alias}</arg>
    <arg>${remote_url}</arg>
    <arg>${remote_url_desired_caps}</arg>
    </arguments>
    <kw name="Open Browser" library="ExtendedSelenium2Library">
    <doc>Opens a new browser instance to given URL.</doc>
    <arguments>
    <arg>${url}</arg>
    <arg>browser=${browser}</arg>
    <arg>alias=${alias}</arg>
    <arg>remote_url=${remote_url}</arg>
    <arg>desired_capabilities=${remote_url_desired_caps}</arg>
    </arguments>
    <msg timestamp="20190920 00:19:14.255" level="INFO">Opening browser ‘edge’ to base url 'http://xxx.xx.xxx:xxxx/index.jsf’</msg>
    <msg timestamp="20190920 00:19:14.848" level="FAIL">WebDriverException: Message: The specified arguments passed to the command are invalid.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft EdgeHTML 18.18362 - this is the version of Edge. I have also added the path of the installed microsoftwebdriver.exe. Previous version of microsoftwebdriver is working.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Zachariah L.”

    • Hi Dennis! 

      Thank you for contacting us about this issue! In order for this problem to be actionable, I need to be able to reproduce the issue locally. Could you provide me with a minimal reproduction?

      Thanks,

      Zach

    • Hi!

      For now, I will resolve this issue as "Not Reproducible". If you are still experiencing this issue then please feel free to reopen this issue with the information requested and I will resume my investigation.

      Thanks,

      Zach

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status to “Not reproducible”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in