NTLM Passthrough failing

Issue #23801604 • Assigned to wwatri

Details

Author
Zachery M.
Created
Oct 24, 2019
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
79
Reports
Reported by 4 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

It seems a recent update edge chromium seems to have broken intranet applications that use ntlm passthorugh to pass through AD logins for applications. when attempting to visit these sites it will prompt for login in Edge but on other sites intergrated windows authentication gets passed through and users are logged in. but these sites work and passthrough is fine in IE or in Chrome.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Zachariah L.”

      Changed Assigned To to “wwatri”

    • I am not sure is it NTLM, but:
      opening our_company.sharepoint.com in Edge Chromium require input domain login|pass to our internal ADFS server. Some time earlier, this action was completely transparent. Also, Firefox works fine, no login|pass request.

    • Sorry, my mistake. I was logged into Edge as non-domain user. Can not delete my previous comment.

    • Appears fixed this morning in the latest dev: Version 80.0.320.3 (Official build) dev (64-bit)

    • Using Edge Beta 79.0.309.14 that released today issue seems to have returned but does seem to be fixed in Dev Build

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in