IE 11 Back button sometimes does not work when tab was opened from an accelerator.

Won’t fix Issue #3291489

Details

Created
Jun 23, 2015
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

URL:

Repro Steps:

How to replicate my problem.

  1. Open a new IE 11 window. Use any accelerator like bing search. After clicking a bing search link link I still have the option to go back to the original opened page.

  2. Close the new tab that the accelerator opened.(you may have to do this a few times or open multiple tabs and close them)

  3. Use the accelerator again on the first tab and click a bing search link. I no longer have the option to go back to the bing search results page.

Expected Results:

You should be able to go back to the first web page that the accelerator opened once a link has been clicked on the new tab.

Actual Results:

Dev Channel specific:

No

Dev Channel specific:

Yes

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Sermet I.”

      Changed Assigned To to “Vasu P.”

      Changed Assigned To from “Vasu P.” to “Warren S.”

      Changed Assigned To from “Warren S.” to “George K.”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Status from “Confirmed”

      Changed Assigned To to “Hari K.”

      Changed Assigned To from “Hari K.” to “IE S.”

      Changed Status to “Won’t fix”

      Changed Assigned To to “Ke X.”

      Changed Status from “Won’t fix”

      Changed Assigned To from “Ke X.” to “IE S.”

      Changed Status to “Won’t fix”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in