Microsoft Edge SVG rendering bug on PowerBI.com - vanishing text port to TH1

Fixed, not yet flighted Issue #4310816

Details

Created
Aug 20, 2015
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 0 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

When svg element has <g> child with transform attribute applied and I want to update that attribute (via setAttribute) SVG text nodes vanish.
I’ve created codepen which reproduces that bug: http://codepen.io/tadeuszwojcik/pen/aOaZGp . Just click ‘Update transform’ button and try to scroll content, svg text nodes vanish. I initially thought that it was connected with scale transform applied for parent div (‘update scale’ button) but it seems that it’s not connected, it breaks even without changing parent transform scale.

Expected Results:

After updating SVG <g> element transform attribute svg text nodes should still be visible.

Actual Results:

Dev Channel specific:

Yes

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Kurt C.”

      Changed Title from “Microsoft Edge SVG rendering bug - vanishing text” to “Microsoft Edge SVG rendering bug - vanishing text port to TH1”

      Changed Status to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “In code review”

      Changed Status from “In code review” to “In progress”

      Changed Status from “In progress” to “Fixed”

      Changed Status from “Fixed” to “Fixed, not yet flighted”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Title from “Microsoft Edge SVG rendering bug - vanishing text port to TH1” to “Microsoft Edge SVG rendering bug on PowerBI.com - vanishing text port to TH1”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in