Lines appearing as rendering artifacts on hover in Microsoft Edge

Issue #4540401 • Assigned to Christian F.

Details

Created
Sep 10, 2015
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 4 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

URL:

Repro Steps:

==============

Set zoom level to 150%, open a bootstrap modal and hover over the close button (using MS Edge). Eg try the example modals on the Bootstrap site.

 

click the “launch demo modal” button, try selecting/window resizing

 

http://getbootstrap.com/javascript/#modals

 

Expected Results:

==============

No rendering artifacts

Actual Results:

==============

Dev Channel specific:

================

No

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Rico M.”

      Changed Assigned To to “Hari K.”

      Changed Assigned To to “Christian F.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Steps to Reproduce

    • This issues is still open. Is there a solution?

      I can also reproduce this rendering bug on bootstrap modal on bootstrap website and on a website which we have developed and where we used bootstrap modal. Our customer is angry about this bug.

      On Chrome, Firefox, Opera it works.

    • Here you can find my reproduction:
      https://github.com/twbs/bootstrap/issues/22489

    • Microsoft Edge Team

      Changed Steps to Reproduce

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in