css transition : "text color" flashes blue

Confirmed Issue #6831902

Details

Created
Mar 10, 2016
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 5 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

URL:

Repro Steps:

on this page : http://www.mesmateriaux.com
just passe the mouse over the product blocks in the listing with the side scroll bar.
the text (title and price) will go blue, then a second blue, then back to the normal color

Expected Results:

what is expected : the text (title and price) isn’t supposed to change colors while hover the product bloc in the listing.

Actual Results:

Dev Channel specific:

No

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Bogdan B.”

      Changed Assigned To from “Bogdan B.” to “IE S.”

      Changed Status to “Confirmed”

    • I’m having this issue too. The originally defined text colour is flashed up during the CSS transition.

    • same, this needs fixing quick

    • Try changing your a transition.
      I think I reported a more detailed description, but the same issue here: https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/new/

      Looks like the transition: all is buggy in Edge

    • This is still an issue as of 2016/01/25.

      Frustratingly, trying to inspect the element makes it act as it should.

      I’ve found that using a more specific transition rule than transition: all fixed the problem in my case.

    • Sorry, meant to write 2017/01/25

    • Hello,

      Thank you for providing this information about the issue. We have confirmed the problem, and we are working on a solution for a future build of Edge.

      Best Wishes,
      The MS Edge Team

    • I’m having the same problem…It’s already been 1 week since previous comment by the team. No Solutions Yet?

    • I’m having the same problem…It’s already been 1 week since previous comment by the team. No Solutions Yet?

    • I have just encountered this problem. I found a similar problem reported here https://developer.microsoft.com/en-us/microsoft-edge/platform/issues/4320439/. I managed to fix this issue on Edge by removing the css transition applied on the link.

    • I’m glad I’m not the only one with this problem. Experiencing this problem as well on my current project: https://www.ddcare.be/ when you hover over a Team Member.

      Very annoying and I was about to lose it as I couldn’t find the problem!

      In hope this gets fixed ASAP!

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in