Edge InPrivate issue with ADAL.js

Not reproducible Issue #7115782

Details

Created
Apr 5, 2016
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 2 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Adal.js auth returns error: AADSTS50058: User account identifier not provided error in InPrivate mode in Edge.
Adding the site to the list of trusted sites from IE fixes the issue.

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Christian F.”

      Changed Assigned To from “Christian F.” to “Brad E.”

    • Hello,

      Thank you for the feedback on Edge. Could you provide us with a code sample and or repro steps that we can follow so we can investigate this issue further?  I have not personally worked with Adal.js before but am interested in troubleshooting this further.

      All the best,
      The MS Edge Team

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status to “Not reproducible”

    • As this item has not been updated in quite some time we are going to resolve it out as not repro.

      Please feel free to re-open with the requested information at your earliest convenience.

      All the best,
      The MS Edge Team

    • Having the same problem.
      Use a project with SPNEGO and it works in IE11 (normal & InPrivate) and Edge normal mode. But in Edge InPrivate Mode I get still the login mask.

      To test this U can use any sample project (like Spring Boot Kerberos, see https://github.com/spring-projects/spring-security-kerberos/tree/master/spring-security-kerberos-samples/sec-server-client-auth/).

      The sites are added to Intranet Zone, so this will work on any browser like Chrome, IE11, Edge)
      Only the Edge InPrivate mode not work.

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in