Animation Issue

Not reproducible Issue #7552146

Details

Author
Ivan H.
Created
May 13, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
13.10586
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Repro page: http://p351021.webspaceconfig.de/

 

I found an issue, when i tried to animate an object on my website.
my object is positioned absolute left 50% on the screen and I translate it 50% to the left that it will be aligned center. Its working until I implement a custom made animation: Edge doesn’t transform my Element (Screenshot 1: see the 3 dots. it should be exactly on top of them). But if i uncheck and re-check the animation in the CSS on DOM-Explorer (Screenshot 2), the Element will appear in the center of the screen (Screenshot 3). So there is some bug in the rendering process…

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Brad E.”

    • Are you able to provide us with a reduced repro or access to the site somehow? This would be the easiest way for us to help out with the bug you are reporting.

      All the best,
      The MS Edge Team

    • Is it enough if I give you the link to the homepage?
      http://p351021.webspaceconfig.de/

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Rick J.”

      Changed Steps to Reproduce

      Changed Status to “Not reproducible”

    • Unfortunately, the repro isn’t currently available to investigate.

    • I had the same issue on this webpage:
      http://www.garni-weingarten.com/

      thanks

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in