EME does not track the label field

Issue #7720729 • Assigned to Gurpreet V.

Details

Author
Jacob T.
Created
May 27, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Reports
Reported by 2 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

When using navigator.requestMediaKeySystemAccess, the resulting object’s configuration does not include the label field. When calling getConfiguration on the result of the query, it should have a label field and its value should be the same as the label field in the configuration that was chosen.

https://jsfiddle.net/ujmpezgh/

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Venkat K.”

      Changed Assigned To from “Venkat K.” to “Steve B.”

      Changed Title from “EME does not track the label field” to “EME does not track the label field”

      Changed Assigned To from “Steve B.” to “Nishant N.”

    • EME now requires at least on of videoCapabilities and audioCapabilities in the requested config, so I have updated the original jsfiddle so that it once again runs on current versions of Chrome:

      https://jsfiddle.net/ujmpezgh/2/

      The original issue (not tracking label) can still be seen on Edge 16. Thanks!

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To from “Nishant N.” to “Shawn P.”

      Changed Assigned To from “Shawn P.” to “Gurpreet V.”

      Changed Status to “Not reproducible”

    • Still reproducible with Edge/16.16299.

      @Gurpreet, can you be more specific when you set status to "not reproducible"? Not reproducible with which version of Edge? When can developers expect to see this fix?

    • Changed Status from “Not reproducible”

    • We can still reproduce in the latest stable.

    • I can also still reproduce with the technical preview, Edge 42.17127.1.0, EdgeHTML 17.17127.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Gurpreet V.”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in