When display:table-column is applied on a <button> Edge does not render it (most of the times)

Duplicate Issue #7987932 • See Issue #7740124

Details

Created
Jun 24, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Duplicates
See progress on Bug #7740124
Found in build #
11
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Repro:

<body onload=x.remove();setTimeout("document.normalize()")>x<br id="x">x<button style=display:table-column>

Attachments

1 attachment

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Ibrahim O.”

    Changed Assigned To to “Travis L.”

    Changed Title from “NULL ptr in microsoftedgecp.exe!edgehtml.dll!Tree::NodeLocation::AttachToNode” to “<button> - Edge does not render empty buttons”

    Changed Assigned To to “Bogdan B.”

    Changed Status to “Duplicate”

  • As of now, this issue is By Design, though, and other browsers seems to have an issue here instead. We may have to reconsider the css specs to accomodate what other browsers are doing, and therefore change our implementation here. If you have a live site that is impacted by this issue, please tell me so in the comments.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Title from “<button> - Edge does not render empty buttons” to “When display:table-column is applied on a <button> Edge does not render it (most of the times)”

  • I’ve seen many, many, many weird issues with this bug tracker, but this takes the biscuit.

    1. I reported a NULL pointer crash with a title based on the BugId.
    2. The title of this bug has been changed to something completely different and unrelated to my initial report.
    3. There is not record of #2 happening.
    4. The bug is now marked as a duplicate of a completely unrelated bug, probably because of the changed title.

    How hard can it be to get your bug tracker working properly?

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in