Link tag with empty href loads

Fixed Issue #8088887

Details

Author
cameron h.
Created
Jul 5, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
13.10586
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

load a page with something like this in the head
<link id="rtlStyles" rel="stylesheet" type="text/css" href="">

expected:
nothing happens

actual:
edge makes an empty request to whatever the root is
Chrome/FF do this as well

Were using it as a placeholder for a linked stylesheet later

Attachments

Comments and activity

  • Does not happen in IE 11 either, only in edge

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Ibrahim O.”

  • Thank you for the feedback. I couldn’t see any request made for the given repro sample. Could you please provide your network capture or log file that shows this empty requests? This will help our investigation.

    All the best,
    The MS Edge Team

  • Added some attachments.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/24381156/edgetest.html
    is a the test page I used

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Fixed”

  • Appreciate the update. I see two requests in Edge public build that one for the HTML file and the other one is the bad syntax error for the <link> tag with empty URL and appears to be this issue has been fixed and no longer repro on Windows Insider Preview 14393, and the fix will be available in the public stable soon. I will go ahead and close this bug as fixed for now, please let me know if I am missing something here or if you see the issue persists in future builds. 

    All the best,
    The MS Edge Team

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in