Favicon rendering issue in Edge browser

Not reproducible Issue #8173371

Details

Author
Sachin M.
Created
Jul 14, 2016
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 4 people

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

I have a problem with this favicon. It works fine on most browsers (Google Chrome, Mozilla Firefox and Opera) but on Microsoft Edge it doesn’t work (It shows the default tab favicon).

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Brad E.”

    • Can you provide a link to the site that you are experiencing this with, please? If you are able to, an attachment of the favicon would be helpful as well.

      All the best,
      The MS Edge Team

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Christian F.”

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status to “Not reproducible”

    • Issue appears to no longer repro. Can you verify if you are still seeing an issue? Do you see it on any other site? Thanks for your help!

    • I do still see this issue. I’m on a Windows 10 Insider Build.

    • The trenitalia site still does not show its favicon in Edge.

    • Hi Brad
      Trenitalia’s favicon shows up in the tab’s header, unfortunately this can not be pinned to Start. Insider Build 14391.

    • Trenitalia favicon loads quick enough on 14942 but not on my Surface 3 which has 14936. I cannot load purepowershellguy favicon on both 14942 and 14936.

    • Microsoft Edge Team

      Changed Status from “Not reproducible”

      Changed Assigned To to “Christian F.”

      Changed Status to “Not reproducible”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in