Certain pages not performing well

Not reproducible Issue #8465249

Details

Author
Rene R.
Created
Aug 11, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
14.14393
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

I have issues with the following site:

http://www.avsforum.com

Loading is relatively slow and even after the page is loaded it takes several seconds to interact (as in open links, scrolling is fine though) with the site. When opening threads on this site it happens often that the corresponding tab is not responding and it takes again several seconds until it responds.

Build: 14393.51
Microsoft Edge 38.14393.0.0
Microsoft EdgeHTML 14.14393

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Brad E.”

      Changed Assigned To to “Sermet I.”

      Changed Assigned To to “Rico M.”

      Changed Assigned To from “Rico M.” to “Daniel L.”

      Changed Status to “Confirmed”

      Changed Status from “Confirmed” to “Not reproducible”

    • Hello,

       

      Thank
      you for your feedback on Edge. This item is not actionable in its current
      state.  If you could provide us with some more information we would be
      happy to look into this. Please provide:

       

      1.)
      Repro steps, including affected websites when you see resources going higher.

      2.)
      Fiddler / Network trace.

      3.)
      Output from a DXDiag report (for hardware details).

       

      Any
      of these items would make the item more useful for us to triage and direct to
      the appropriate teams for investigation.

       

      All
      the best,

      The
      MS Edge Team

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in