Fav icon isn't displayed for local server

Not reproducible Issue #8476490

Details

Created
Aug 12, 2016
Privacy
This issue is public.
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Attachments

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Title from “Fav icon isn't displayed for local server web” to “Fav icon isn't displayed for local server web#EdgeBug”

    Changed Assigned To to “Brad E.”

  • Hello,
    Thanks for the feedback on Edge.
    We are not seeing any favicons loaded in any browser, no matter which one we choose.

    Could you please update your code sample so that a favicon shows in Chrome - and not in Edge so that we may investigate further?

    All the best,
    The MS Edge Team

  • I was not able to repro the issue. For my test, I used the favicon from this Issue Tracker. I used the http-server node module, and tested the markup below:

    
    
        
            
        
    
        
            
        
    
    
    
    

  • Microsoft Edge Team

    Changed Title from “Fav icon isn't displayed for local server web#EdgeBug” to “Fav icon isn't displayed for local server”

  • I actually loaded the fav icon from local server too, could that be the problem? And somehow, the fav icon showed up in chrome but not on edge.

  • Oh yeah, sorry, I uploaded the wrong codes, my mistake. Anyway, I updated the code with the same link above.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Not reproducible”

  • This is not repro in 14906.1005 based on our testing. The item is now be resolved to reflect this.

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in