MLB Video Playback Causes Edge to Lock-up

Fixed Issue #8831508

Details

Author
Jonathan S.
Created
Sep 10, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
14.14915
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

  1. Navigate to http://m.nationals.mlb.com/video/ on WIndows Phone
  2. Try to play a video
  3. Note immense performance issues

 

NOTE: TED - I do not even see any playback controls at all, so no playback is possible.

Original Report:
https://twitter.com/TheSchmed/status/774668030072598528

Attachments

Comments and activity

  • I’m on the latest build 14915 and video plays fine along with normal loading of the web site. I’m based in the UK and do not receive the initial intro video ad… maybe that’s the cause state side?

  • I literally don’t have any playback controls on mobile using current branch build (not on Fast Ring RS2). I’ve added a screenshot of what I see as an attachment.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Ibrahim O.”

    Changed Assigned To to “Rico M.”

    Changed Assigned To to “Sermet I.”

    Changed Steps to Reproduce

    Changed Title from “MLB Video Playback Causes Edge to Lock-up” to “MLB Video Playback Causes Edge to Lock-up”

    Changed Assigned To to “Venkat K.”

    Changed Assigned To from “Venkat K.” to “Erik A.”

  • Changed Status to “Needs root cause”

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status from “Needs root cause” to “Not reproducible”

    Changed Status from “Not reproducible” to “Fixed”

  • Hello,

    Thank you for providing this information about the issue. We are pleased to report this feature is fixed in Edge 15254 and is available in our Insider Preview build.

    Best Wishes,
    The MS Edge Team

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in