Refresh to resend does not resend data properly

Not reproducible Issue #9529099


Kagami R.
Oct 26, 2016
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

  1. Go to
  2. Select the attached PNG file (source) and click "get sauce".
  3. Refresh on the result page


The browser should get the same page seen after step 2.


If an image was provided, it may not be loading properly, or may not be in an acceptable format… The image must be: gif, jpg, png, bmp, or webp…
Try another, or convert your image first.

Detected Type 1: inode/x-empty
Detected Type 2:


1 attachment

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Brad E.”

    Changed Status to “Not reproducible”

  • I am not able to repro this on public stable builds nor on 14972.1000 (internal build).

    Are you still able to repro this on your end? After I refresh the page I see the same thing in Chrome / Edge.

  • Yes, I can repro this on build 14971 (the latest fast ring build).

  • Microsoft Edge Team

    Changed Assigned To to “Brad E.”

    Changed Status from “Not reproducible”

  • Would you be able to take a fiddler trace so that we have some more details to go off on this report? Right now there unfortunately isn’t a whole lot to go off of.

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Not reproducible”

  • I can confirm this does not reproduce on build 15002.

  • Thanks for the feedback. This no longer seems to be an issue on current builds of Edge on 15.15005. If this reoccurs on a newer build of Edge, please feel free to reopen and/or reach out to us. Thanks!

    All the best,
    The MS Edge Team

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in