blur (css) not working for background image [reopening issue]

Not reproducible Issue #9714131

Details

Author
Andrei V.
Created
Nov 8, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
38.14393
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Attachments

1 attachment

Comments and activity

  • Microsoft Edge Team

    Changed Steps to Reproduce

    Changed Assigned To to “Greg W.”

  • No problem, which build are you testing it on. Also, looking at that bug - Bogdan provided the following simplified repro: https://jsfiddle.net/besddv6q/

    I’m also not able to see a difference between that of Chrome/FF/Edge on the Windows Insider Build of Microsoft Edge. If we’re missing something in the testcase please let us know. I’ll leave this bug open for a little bit, if I don’t hear back in the next month or so I’ll resolve it as No Repro. I updated the rerpo steps with the jsfiddle. Thanks.

  • As you can see in the attachment, on Edge the image is not blurred.
    I didn’t understand if you want that I do something else for testing…

  • Microsoft Edge Team

    Changed Status to “Not reproducible”

  • Hello,

    Thank you for providing this information about the issue. After thorough testing, we are unable to reproduce this problem in Edge. Please test this behavior in our latest insider build 15063.

    Best Wishes,
    The MS Edge Team

You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

Sign in