Not able to open a website in Microsoft Edge 38.14393.0.0 version

Not reproducible Issue #9973009

Details

Author
Anish L.
Created
Nov 28, 2016
Privacy
This issue is public.
Found in
  • Microsoft Edge
Found in build #
38.14393
Reports
Reported by 1 person

Sign in to watch or report this issue.

Steps to reproduce

Hi

I am trying to open a self-signed SWF web-application in Microsoft Edge 38.14393.0.0 pre-installed in Windows 10 anniversary edition and the edge browser lands to a blank white screen after trying to load the page.

However I am able to access the web-app in all other browsers like Chrome, Firefox, Internet Explorer.

Even the edge browser 20.10240.16384.0 version was able to load the webpage.

Things which I have already tried out but did not get it to work-

-> Cleared browser history/cache
-> Repaired/re-installed the MicrosoftEdge package

Attachments

0 attachments

    Comments and activity

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To to “Ibrahim O.”

    • Thank you for your feedback. Could you please provide us a repro sample or URL that can demonstrate the issue? Please also let us know if you see any errors on console (F12) and please attach your network trace by using F12 network tool or Fiddler, this may also help our investigation.

      http://www.telerik.com/fiddler

      NOTE: Please do not visit any sites that contain personal or sensitive data such as passwords or financial data while collecting the trace. 

      Best regards,
      The MS Edge Team

    • Microsoft Edge Team

      Changed Assigned To from “Ibrahim O.” to “Steven K.”

      Changed Status to “Not reproducible”

    You need to sign in to your Microsoft account to add a comment.

    Sign in